Miroir Mystique
Bulles & globes
Animation familale et enfants
Animation Mobile
Arts de la rue

Een magische wereld gemaakt van spiegels in alle soorten en maten die kunnen draaien of openbreken met een druk op de grote knop! The Globe zit vol met unieke, op maat gemaakte, interactieve speciale effecten. Van de spiegels zelf, tot geluidseffecten, rookeffecten en media.
De wijze Mystic zit stilletjes in deze wereld en neemt haar nieuwsgierige toeschouwers in zich op.
Zal ze jou kiezen? Misschien nodigt ze je uit om jezelf beter te bekijken in een van haar magischecircusspiegels, waardoor je gelaatstrekken in merkwaardige vormen worden omgezet. Misschien zal de spiegel die zij voor jou kiest , je ver,buiten de wereld vervoeren terwijl je neerkijkt op waar je staat (dankzij een beetje mediamagie!). Voor jongere leden van het publiek zijn de spiegels speels en verwringen ze de gelaatstrekken op een ondeugende manier. Voor volwassenen wordt je uitgenodigd om wat dieper te kijken en na te denken over hoe we naar onszelf kijken.
 De Mystic biedt je keuzes:Welk sieradendoosje kies jij en welk resultaat zal het je opleveren?
Na zonsondergang is de verlichting in de  Globe spectaculair. Lichteffecten bepalen de scène en weerkaatsen tegen de spiegels. Deze effecten veranderen met een druk op de grote knop door het publiek, waardoor de spiegelbol boven je hoofd gaat draaien, samen met de spiegels in het landschap, die allemaal het licht opvangen en naar buiten sturen in het publiek.
Gecombineerd met etherische muziek, rook het theatrale optreden van de Mystic zelf zal deze act echt indruk maken . Het is ongelooflijk veelzijdig, met zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende doelgroepen en de vele verschillende elementen waardoor het zowel overdag als in het donker even boeiend is.

Fiche Technique

Durée: 3x 30 minutes ou 2x 45'
Nombre d'artistes: 1 + 1 technicien qui assiste également durant la déambulation.
Dimension du globe: Une fois entièrement assemblée, la sphère mesure 2,23 m de haut et 1,90 m de large. L'espace doit être fourni pour pouvoir bouger.

  • Parking pour 1 voiture avec voor 1 auto + remorque
  • Logement à l'hôtel pour l'équipe, repas et boissons avec parking et petit-déjeuner. 
  • Loge au rez-de-chaussée dans les environs de l'endroit de déambulation avec eau courante (chaude), tables et chaises + boissons et snacks, sanitaires. La loge doit être chauffée, sécurisée, privée et pouvoir être verrouillée. Il doit y avoir assez d'espace pour que les artistes puissent se changer.
  • La demande d’autorisation à la police locale  doit se faire par l’organisateur.
  • L’ORGANISATEUR s’engage à régler les droits à acquitter pour la diffusion, dans le cadre de la prestation, de musique et/ou de textes auprès de la SACEM et /ou de la SACD et/ou SABAM (Belgique)
  • L’organisateur est responsable de la sécurité